Vi arbetar med, interim management, styrelseuppdrag samt konsultuppdrag inom förändringsledning, produkt- och affärsutveckling, avtal och bolagsbildning samt HR.

Våra Ledord är kompetens, metod, drivkraft och ledning. Vi skapar kundvärden genom fokus på lönsam tillväxt och förstärkt konkurrenskraft, Vi tar ansvar från projektdefinition till genomförd förändring

Jag som driver Resultat Effekt AB heter Louise Törnefalk Svanqvist. Mina erfarenheter och kompetenser är framför allt inom bas industrin med fokus på förändringsprocesser och jag har haft många olika roller hos företag som Valmet, BTG, Metso och UMV.

Efter min civilingenjörsexamen från Linköpings Tekniska Högskola, har jag arbetat i flera ledande befattningar, bland annat som VD, försäljningschef, servicechef och affärsområdeschef samt ett antal styrelseuppdrag. I samtliga befattningar har jag alltid haft en ledande roll som inneburit resultat och affärsansvar, personal samt produktansvar. Fokus har varit på affärsutveckling och försäljning, och därigenom har jag haft förmånen att knyta många internationella kontakter. Att samverka med ledande internationella aktörer globalt med utgångspunkt i regionens förutsättningar har varit den röda tråden och utmaningen genom min karriär.

Egenskaper som är framträdande är min drivkraft, resultatfokus och att jag är strukturerad. Andra har sagt om mig att jag är klok, har hög integritet samt besitter stor kunskap om hela värdekedjan.